Застосування газоблоків UDK

Розповсюдженість газобетонних блоків підтверджена стабільним та високим попитом на цей матеріал будівельний. Ми постійно бачимо все нові будівлі навколо, що зростають із застосуванням поєднання газоблока та бетону. Навряд вже зараз можна уявити висотки викладені з бруса на 58 поверсі або інші застосування вже не рентабельного та дорогого матеріалів. Сучасна тенденція до легкості та простору сама визначає оптимальним матеріалом для будівництва – газобетонні блоки.

Купити газоблок різних габаритних розмірів легко, звернувшись на https://aeroblock.com.ua/ за допомогою або інформацією. Саме на порталі можна обрати ідеальну для проєкту замовника товщину блоку від 300 до 500 мм, при умові збереження стабільності висоти у 200 мм та довжини газоблоку 610 мм. Чіткість геометричних форм визначає можливість максимально розрахувати до одиниці кількість блоків для будівництва. Особливо зручно це для приватних непрофесійних забудов. Це одна з багатьох позитивних рис, що завжди впливають на користь використовувати газоблоки. Вони легкі та рівні, що значно спрощує процес, максимально пришвидшуючи отримання результату без нудного вирівнювання при кладці та оздобленні.

Замовити пінобло для зведення як службових, так і житлових конструкцій, використовуючи його переваги, досить раціональне рішення. Матеріал цієї щільності спеціально створений для укладання зовнішніх основних стін, міцність яких вимагається не менш 2,5 МПа. Піноблоки UDK саме таку і заявляють, тобто відповідають абсолютно будівельним вимогам. Показник теплопровідності при даній щільності в піноблоках становить до 0,09 Вт/м•°C, що досягається рівномірною ніздрюватістю. Ця характеристика свідчить про можливість економії коштів в обидвох процесах: укладальному та експлуатаційному. Захист приміщення по теплоті в конструкції укладеній блоками D300 відповідає вимогам сучасного світу.

Ціна на блоки газобетонні з доправленням з Івано-Франківську буде ідентичною до цін від виробника. Легка вага газоблоків впливає на можливість доставити більшу кількість матеріалу на будівництво, скоротивши кількість перевезень, завантажень та коштів для оплати. Також легка вага блоків та об’ємні габарити дозволяють швидше проводити роботи у порівнянні з такими ж виробничими обсягами з аналогічних матеріалів.

Газоблоки UDK замовити із розрахунку 27 штук в кубі, ціна за куб завжди актуальна у менеджерів, як і допомога в розрахунках та замовленні. Якщо враховувати показники: паропровідності, шумоізоляційні, пожежостійкі, екологічні, то ціна одного газоблоку на порядок нижча від необхідності витрат для створення з матеріалів аналогічних властивостей. Теплоізоляційна здатність газобетонних блоків ефективно розкривається за несприятливої погоди, коли в спекотне літо матеріал дозволяє утримувати більш комфортну нижчу температуру, а при низьких температурах – тримається комфортний режим довше. Це не означає, що можна взагалі не використовувати опалення, але приміщення з газобетонних блоків нагрівається в рази швидше та довше тримає суттєво тривалий час.
Обираючи матеріал для зведення сучасних конструкцій варто визначити всі важливі характеристики та промоніторивши матеріали обрати оптимальний – газобетонні блоки UDK.

phone image
Зворотній зв'язок