Теплоізоляційні блоки UDK Івано-Франківськ

Теплоізоляційні блоки UDK. Доставка по Західній Україні.

Компанія «Аероблок» успішно виготовляє вироби «UDK» з бетону автоклавного, реалізує композитну продукцію, черепицю, цемент високоякісний та супутні товари. Газоблоки, що виготовляються в герметичній автоклавній камері, є пріоритетними та найрізноманітнішими видами продукції підприємства.
"Аероблок" пропонує придбати за цінами від виробника газобетонну продукцію, що доставляється по регіонах Західної України.

Продукцію виробів із газоблоку можна замовити зі Львова, а саме: блоки газобетонні із щільністю 300, 400 та 500 мм; панелі теплоізоляційні UDK з щільністю 150, армовані перемички, армовані панелі для перекриття та покриття, блоків - U. Разом з цим замовляють інструмент для продуктивної роботи з газоблоками та суміші для створення розчину, що забезпечує міцне та герметичне з'єднання блоків у конструкції.

Плити зовнішнього утеплення UDK спеціально створені для застосування на фасадах конструкцій з розрахунком на можливі зміни або перепади середовища. Ці плити мають високі показники опору теплопровідності, морозостійкості, звукоізоляції. Вони ефективні на опорних та інших частинах будівель. Панелі UDK створені з розрахунком на можливі реконструкційні та відновлювальні процеси найспецифічніших об'єктів.

Теплоізоляційні блоки з доставкою по Львову та області, Івано-Франківську та області - це чудова можливість швидко та за порівняно лояльною ціною придбати унікальний теплоізоляційний утеплювач. Універсальність панелей визначається широтою використання, блоки UDK відмінно використовуються від підлоги до даху. Готуйте цілеспрямовано тепло та шумоізоляцію підлоги, даху, стін, мансарди – впевнено використовуйте теплоізоляційні панелі компанії «Аероблок». Розраховуйте на стандартні розміри висоти та довжини 200х600мм, а ось ширину блоку підбирати треба залежно від основи конструкції та мети застосування від 100 до 200 мм.

Слід зазначити, що блоки для теплоізоляції купити в Києві можна з роботами практично з усіма можливими основами: гіпс, бетон, цегла. Найкращим дуетом, звичайно ж, називають газобетонний блок. Облаштування підлог теплих або шумоізоляція також не обійдеться без плит UDK. Завдяки своїй структурності вони вологостійкі і міцні, показник стиснення 0,4 МПа, а розміри блоку залишаються незмінними весь термін експлуатації. Облаштування двошарових стінових конструкцій газоблоку з теплоізоляційними плитами забезпечать максимальну термоефективну будову з низькою теплопередачею у зовнішнє середовище.

Важливою обставиною вважається висока екологічність конструкцій при застосуванні продукції UDK, впевненість у цьому гарантується лабораторними показаннями та необхідною документацією.

phone image
Зворотній зв'язок