Теплоізоляція UDK. Доставка до об'єкту.

«AeroBlock» - офіційно представляє сучасну розробку теплоізоляційного матеріалу. Унікальність панелей UDK полягає в розширеній функціональності продукту та його підвищених експлуатаційних характеристиках. Структура енергоблоку ніздрювата, що властиво для автоклавного газоблока. Ця особливість дозволяє фіксувати показник паропроникності близько 0,3 мг при середній щільності ізоляційних плит у 150кг/м3.

Придбати теплоізоляцію UDK на https://aeroblock.com.ua/ можна в декількох видах виконаних як система паз-гребінь або з гладкими боковими стінками. Також пропонується різноманітність в габаритних розмірах товщини блоків: 100-150-200/200/610. Від вибору габаритів теплоізоляційних газоблоків залежать розрахунки для укладання стін. Так стіна з 1 м3 плит товщиною 100 мм становитиме 10 м3, тоді як 200мм стіна складеться з 5 м3 блоків. Такі розрахунки допоможуть виконати кваліфіковані менеджери компанії «AeroBlock», а також визначитися з вартістю замовлення та оформити доставлення із Західного регіону.

Купити теплоізоляційну продукцію UDK - це зробити вагомий внесок в майбутню впевненість та енергоефективність споруди. Пористість плит забезпечить постійну морозостійкість до 100 циклів та здатність матеріалу повноцінно створювати опір випромінюванням, негативним проявам середовища як шуми, зайві звуки, мікроорганізми, коливання режимів температури тощо.

Теплоізоляційні плити UDK ефективні при цілеспрямованому застосуванні в якості утеплювача. Всі функції блоків будуть спрямовано утримувати тепло та стримувати холодні повітряні маси від проникнення в середину приміщення. Великого розповсюдження набули плити, використані на вторинному житловому ринку. Вони легкі та зручні для укладання й подальших облицювальних робіт. Економність та висока енергоефективність посприяла для застосування плит в реставраційних роботах старих історичних споруд, утеплення приміщень з великими площами.

Доставлення зі Львова теплоізоляції UDK вирізняється достатньою економією. Користуючись з легкої ваги плит на піддоні вміщується до 70 штук, в залежності від обраних розмірних габаритів. Доправляння замовлення виконується зручними для клієнта способами від самовивозу до застосування кранів з маніпуляторами. Разом з плитами можна придбати та оформити в доставлення з одного складу ручний інструмент та суміші для укладання теплоізоляції.

Латентна функція утеплення вступає в дію при використанні плит для робіт з утеплення підлоги чи стелі вже в середині приміщень. Тут доцільно прийдеться висока міцність плити на стискання, яка складає 0,4 МПа та більше. Надзвичайна рівність бічних сторін панелей дозволяє суттєво скоротити витрати при нанесенні вирівнювальної стяжки та інших роботах з облицювання. Блокові аналоги, що застосовуються в теплоізоляційних процесах, не мають такого розмаїття функціональності, якими якісно вирізняються UDK.

phone image
Зворотній зв'язок