Сучасні кріплення на стінах з газоблоку, купити у Львові у aeroblock

Сучасне будівництво вирізняється економічними та практичними особливостями. Газоблок – матеріал, що зайняв й тримає лідерські позиції по темпах виготовлення та застосування завдяки своїм унікальним особливостям.


Значні переваги газоблоку використовуються за призначенням та не тільки. Вже тривалий час газоблок від https://aeroblock.com.ua/ є улюбленим матеріалом інтер’єрних дизайнерів. Він легкий і зручний в обробці, це досягається комірчастістю структури та фактурою матеріалу. Цікаві інтер’єрні рішення (ніші, полки, стелажі тощо) не нагромаджують приміщення, але не менш витривалі ніж створені з інакших матеріалів (дерева, скла, каменю). Єдиним нюансом, на який обов’язково варто звернути докладно увагу – кріплення.

Розмірковуючи про вибір газоблоку для будівництва майбутнього приміщення необхідно визначитись з призначенням та облаштуванням об'єкта проєктування. Адже при укладанні стіни чи ніші, виступаючої конструкції з газобетонних блоків потрібно враховувати приблизне навантаження на композицію для раціонального вибору блоків. Тобто блоки з щільністю D 500 дозволяють витримати більше навантаження на відміну від D 300, коштом структурних особливостей матеріалу – кількості комірок. Та цю проблему можна вирішити декількома способами. По-перше: визначити приблизно ймовірне навантаження і відповідно купити за ціною виробника газобетонні комірчасті блоки UDK визначеної щільності, густини та міцності з доставленням по Україні. Або використати кріплення спеціальні для газоблоку. Доцільно скористатись обидвома способами одночасно.

Пам’ятаємо, що не кожне кріплення підійде для стіни з газобетону. Легкі навантаження, елементи прикрас в інтер’єрі на стіні з D500 газоблоку із заявленою міцністю В2,5 для них можливо достатньо й саморізів. А для більшої ваги необхідно скористатись дюбелями канальними. Для використання таких дюбелів готують в газоблоках UDK всієї щільності D300-500 отвори відповідного діаметру, вставляючи хімічні чи механічні анкери. Такий варіант кріплення створює відповідну осьову напругу пропорційну щільності й міцності блоків. Тоді можна бути впевненим, що навантаження буде відповідно розподілятися по конструкції та унеможливить виривання побутових предметів з пористих газоблоків. 

phone image
Зворотній зв'язок