Стіновий блок UDK D500

Стіновий блок UDK D500 ефективно та досить активно використовується в будівництві зовнішніх та внутрішніх стін. Фахівці зазначають, що блоки до 150 мм більше укладають в якості стін внутрішніх без великого навантаження, як перегородки, міжкімнатні, при оздобленні чи декоративних вставках, загорожах, нішах тощо.

UDKї D500 300x200x610 та ширшими розмірами замовити з Чернівців чи Львова доцільно вже й для застосування в укладанні зовнішніх чи внутрішніх опірних стінових конструкціях. Їх середня щільність та гарантована міцність у 2,5 МПа цілком достатні для заповнення залізобетонних конструкцій. Утеплені ззовні блоки теплопровідністю до 0,12 Вт/(м•°C) дозволяють забезпечити належний рівень утримання теплового комфорту, навіть у великих приміщеннях.

Купити газоблок UDK Д500 з заводу для зведення невисоких конструкцій або таких, що використовуються тимчасово, створює можливість скоротити витрати та не утеплювати споруду взагалі. Легкість самого блоку, що досягається комірчастістю, звільняє від потреби створення масивних та глибоких фундаментів. Бічна пазова система дуже зручна для захвату блоків при переміщенні, тому на невеликих будівництвах можна взагалі обійтись без розвантажувальної техніки. Хоча на https://aeroblock.com.ua/ можна швидко замовити розвантаження маніпуляторами.

D500 UDK замовляють для доставлення Україною, хоча Західний регіон цілком забезпечується філіями компанії. Компанія дбає про замовників, зменшуючи витрати на доставлення. Властивості та гарантована якість лишаються незмінними не залежно від місця замовлення: чіткі грані, системи паз-гребінь чи гладкі, вага кожного блоку 21,6 кг, морозостійкість у 35 циклів, гарантована тривалість якісної експлуатації до 50 років, водопоглинання складає 12 %, звуко й шумоізоляція та інші.

Всі газобетонні характеристики досягаються завдяки чіткому дотриманню протоколу виготовлення для досягнення власне структури блоку. Компоненти екологічні та перевірені: вапно, пісок, цемент та добавки сильно подрібнюють до стану пилу. Надалі відбувається змішування з водою та додавання пудри алюмінієвої, реакція з якою дає утворення структури. Порізані блоки або формові кристалізуються в автоклаві під тиском. Важливо дотримання процедури на кожному з етапів, працівники заводу відповідально ставляться до процесу, тому наша продукція сертифікована та надійна.
Застосування газоблоку Аерок D500 доставленого з Тернополя набуває розповсюдження в галузях типу сільського господарства чи промисловості, де є потреба у швидкому зведенні великих за обсягами приміщень, де утримують тварин чи відкривають виробничі цехи. В місцевостях з періодичними змінами температур, конструкції з газоблоків допомагають зменшити відчуття в приміщенні на температурні коливання, зберегти здорову атмосферу та інше, що дуже цінується на виробництвах різної спрямованості.

Газобетон Д500 ціна за куб з Івано-Франківську обійдеться дешевше, враховуючи можливість покласти на піддон до 60 блоків одночасно. Такий обсяг газоблоку розрахований на 2,5 м3, а привезти цю кількість іншого будівельного матеріалу обійдеться затратніше. В підсумку можна зазначити, що будівництво з блоку UDK D500 суттєво економить кошти не поступаючись ефективністю експлуатації конструкції. Чіткі стінові рельєфи вимурують навіть не спеціалісти, які потім одразу можна утеплювати чи оздоблювати декором. Конструкція, зведена з цих газоблоків, слугуватиме надійно, безпечно та довго.

phone image
Зворотній зв'язок