Переваги використання клею UDK

Будівництво – процес, що в сучасних умовах ефективно проводиться не зважаючи на сезони та практично за всіх природних умов. При максимальних температурах цілком імовірно працювати швидко та результативно, але виключно за умов використання відповідних матеріалів. Перевірено тривалими термінами експлуатації дієвість застосування матеріалів з найвищою сумісністю. Робота з газобетонними блоками найкраще виконується використовуючи для укладання на спеціальний білий клей UDK Львів, розроблений власне для цього матеріалу.

Не зважаючи на минулий досвід та прив’язаність непрофесійних забудовників до цементно-піщаних сумішей, професіонали віддають перевагу спеціальному клею – суміші для газоблоків UDK. Газобетонні ЮДК блоки цінуються високими показниками теплоізоляції, а для створення суцільної конструкції з максимальною підтримкою цих показників треба використовувати призначену й результативну клейову суміш зі схожими характеристиками.

Купити клей білий UDK Львівська область для збереження суцільної теплоізоляції конструкції зовнішніх та внутрішніх. Суміш мінеральна суха може використовуватись зі всіма типами газоблоків, піноблоків тощо згідно з інструкціями, зазначено за посиланням та на герметичному 20 кг пакуванні. Правильне використання суміші показує суттєву економію витрат в три рази в порівнянні до розчину з цементу за умови нанесення швів у 2-3 мм.

Замовити суміш з добавками Пустомити для ефективної роботи при температурі до -10 0С. Склад клею зі спеціальними домішками при нанесенні товщиною 1-3 мм забезпечують підтримання теплопровідних властивостей газоблоку (близько 0,10 ВТ/м*С). Навіть такої товщини шару достатньо для отримання суцільної стіни без містків проникнення холоду.

Клей білий виробництва UDK з доставкою Оброшино чи Сокільники вже готова суміш до використання, розведення рідиною становить приблизно 5 л на мішок. Якщо внести більшу кількість води, то отримаєте рідший розчин і товщину нанесення буде складніше контролювати. Волога, в процесі кладки та застигання, деякий час утримується всередині шару, що забезпечує планомірність висихання та міцність з’єднання газоблоків. При зміщенні загальної температури середовища вище чи нижче норм використання, бажано захистити свіжу, ще не застиглу кладку. Такі дії допоможуть дотриманню норм будівництва для гарантовано міцних швів на згин та на стискання.

Клей спеціальний білий виробництва Аерок Винники здатний схоплюватись швидше ніж цементний розчин внаслідок вмісту модифікаторів. Його морозостійкі властивості призначені витримувати понад 50 циклів замерзання/розмерзання. Пластифікатори, що є наявні в суміші, полегшують нанесення шва. Клей зі спеціальними підібраними добавками полімерними, навіть при нанесеній товщини шару до 5 мм, не сідає, тому що вирізняється високою адгезією.

Переваги білого клею UDK Городок можна оцінити вже в процесі використання, наступна економність застосування проявиться при подальшій високій міцності та витривалості конструкцій. Зручно замовити доставку клею гурт, або придбати в роздріб, додавши до іншого замовлення. Компанія реалізує технічний інструмент, що спрощує та пришвидшує нанесення швів, це дуже зручно особливо для непрофесійних будівельників. Додаткова інформація про склад, використання та безпеку користування зазначена на пакуванні або надається менеджерами.

phone image
Зворотній зв'язок