Перемички з газобетону UDK

Бажання створити міцну та довговічну конструкцію одвічно присутнє у будівельників як професійних, так і аматорів. Вже деякий час тримається тренд на просторі та світлі приміщення з поєднанням екологічності. Для створення відчуття простору конструкція озлоблюється великою кількістю вікон. Але швидко і дешево створити подібний простір з абсолютно чистого матеріалу – це нереальне поєднання. Хоча завжди можна обрати компромісний варіант. Одним з яких є застосування комбінації вікон з газобетонними перемичками, що здатні ефективно зміцнити конструкцію та є будматеріалом, створеним з екологічних складників.

Зручно купити відповідні газобетонні перемички в Івано-Франківську та ще простіше замовити їх доставлення на будівництво в необхідній кількості. Газобетонні брускові перемички від компанії UDK здатні посилити як віконну, так і дверну частину будівлі на опірних стінах або іншого призначення. Завдячуючи можливостям таких перетинок можна заздалегідь запобігти можливому утворенню деформаційних тріщин чи зсувів на стінах конструкції. Варто обирати вироби від надійних забудовників. Чим вирізняються надійні забудовники – вони не економлять на важливих елементах будівлі та працюють з якісними матеріалами.

Замовити перемички ЮДК зі Львова за ціною заводу-виробника, які спеціально розроблені для зазначених робіт. Розраховане навантаження на балку складає до 25 кН/м, з чого можна зробити висновок, що газобетонні перемички є ефективною альтернативою до залізобетонних. Перевага газобетонних в їх ніздрюватій легкій структурі щільністю 400 кг/м3, яка все ж не поступається в міцності залізобетонній. При цьому перемички з газобетону теплі та рівні, а це спрощує подальше оздоблення.
Замовити та купити газобетонні перемички з доставленням з Чернівців дуже економно. Користуючись з тої ж пористої структури ці перемички володіють морозостійкістю у 100 циклів. Суттєва відмінність газобетонних перемичок зміцнених сталевим каркасом, в обробленні його антикорозійними засобами. Хоча і присутня арматура всередині виробу, проте додатково утеплювати сам виріб немає суттєвої необхідності завдяки повному збереженню властивостей газобетонного матеріалу.

Перемички армовані від ЮДК можна купити по доступнім цінам в Тернополі та використовувати у висотних та малоповерхових будівельних роботах. Вартість армованих балок також складається і відповідно їх розміру, що обираються з огляду на проєкт конструкції. Компанія Аероблок реалізує із Західного регіону достатньо різноманітні по габаритах перемички, що підійдуть до будь-якого проєкту: висота в межах 200-400 мм; ширина балки 100-400 мм; довжина виробу 1200-3200 мм; глибина опори балки складає 150-350 мм. Вага перемички найменшого розміру складе приблизно 16 кг, що доступно до виконання робіт самотужки, а найбільша балка газобетонна з армованим каркасом складе 365 кг.
Різноманітність у виборі розмірних характеристик газобетонних перемичок з доставленням з Аероблоку дуже полегшує будівельні роботи. Зручно замовити та перевезти зі Львова чи Чернівців перемички одночасно для декількох конструкційних завдань з обпиранням із розрахунку для опірних стін у 250 мм та одночасно для само опірних – 125 або дверних отворів у 200 мм. В такому випадку навіть непрофесійним будівельникам не буде складним завданням встановити їх самостійно – на торцевих частинах балки є відповідне маркування зі стрілками, що допоможуть зорієнтуватися та вірно встановити, згідно з запланованим розподілом навантаження. Професійний підхід конструкторського відділу виробника газобетонної продукції UDK працює для полегшення роботи фахівцям й аматорам, тому перед висновком чи варто купувати перемички або краще створити власноруч, варто спробувати працювати з готовими газобетонними балками.

phone image
Зворотній зв'язок