Особливості газобетонних блоків

До складу газоблоків входять пісок, цемент і вапно, проте їхня частка відносно невелика і становить приблизно 1/5. Особливість таких блоків полягає в тому, що вони майже на 4/5 складаються з повітря чи газу.

Основні плюси газоблоків – невелика вага, нескладна обробка, невисока вартість. Стіни з таких блоків демонструють чудові теплоізоляційні властивості та чудово зберігають тепло в житлі. Навіть одношарові газобетонні стіни не обов'язково додатково утеплювати. Самі собою блоки великі і легкі, їх дуже просто укладати. На готові стіни обов'язково потрібно нанести шар спеціальної фарби, яка не перешкоджає пропущенню вологи, щоб остання безперешкодно виходила з будинку на вулицю. Газоблоки від Львівської компанії "Аероблок", крім того, екологічно чисті, вогнетривкі, володіють чудовими звукоізоляційними параметрами та практично ідеально рівною геометрією.

Оскільки газобетонні блоки мають невелику вагу, вся конструкція може зводитись на більш економічному варіанті фундаменту. Будівлі з газобетону у Львові не потребують додаткової теплоізоляції, в них забезпечується правильна циркуляція кисню, не накопичується волога, не прогресують процеси гниття.
До недоліків газоблоків відносяться невисока міцність, що не дозволяє їх використовувати для спорудження будов вище трьох поверхів. Крихкість та здатність добре проводити тепло також часто не є плюсами цих будівельних блоків.

Попри чудові характеристики газобетону, до вибору типу цього матеріалу потрібно підійти з усією ретельністю. Обов'язково треба врахувати стан ґрунту, габаритні розміри фундаменту, місцеві метеоумови та деякі інші моменти. В цих питаннях Вам і допоможуть фахівці компанії "Аероблок". Належний підбір матеріалу дасть дому можливість простояти довгі роки і при цьому зберегти чудові функціональні якості.

phone image
Зворотній зв'язок