Недорогий газобетон UDK від компанії «Аероблок»

В асортименті будматеріалів компанії «Аероблок» газоблоки UDK Львів займає особливе місце. Річ у тому, що це найякісніший матеріал серед усіх газобетонних марок. Придбати ЮДК газобетон за привабливою ціною https://aeroblock.com.ua/.

Переваги газобетону ЮДК

Найпопулярніший – газобетон UDK D400. Його ціна та сфера застосування – спорудження звичайних невеликих будинків та сільськогосподарських споруд – власне й забезпечили попит. Газобетон UDK D500 відносять до класу міцності В-2.5. Даний будматеріал використовується для створення малоповерхових будинків. Газоблоки здатні витримувати не менше 25 циклів заморожування та відтавання. Стінові блоки D500 мають гладку торцеву поверхню. Захопливі кишені – на вибір.

 

Газоблоки UDK це:

 

  • міцність;
  • чітка геометрія;
  • великі розміри;
  • шумо, звуко- та теплоізоляція;
  • легкість укладання.

Якісний газобетон UDK за ціною, яка, напевно, вас приємно здивує, завжди присутній на наших складах (Львів, доставка по західному регіоні країни) у необхідному обсязі.

Газобетон UDK у нас купувати завжди вигідно
Газобетон UDK за ціною виробника ви зможете купити лише у нас. У компанії «Аероблок» часто діють знижки. 

Доставлення придбаного товару здійснюється по Західним регіонам України. Ціна залежить, крім іншого, від відстані. Замовник погоджує з нашим менеджером дату та час, а також інші можливі нюанси.

phone image
Зворотній зв'язок