Доставка газобетонних U-блоків по Західному Регіону

Сучасні вимоги будівництва передбачають швидке виконання робіт. Такі темпи можуть витримуватися виключно із залученням провідних технологій. Компанія Аерок активно використовує оновлення в розробках, впроваджуючи для підтримання вимог будівництва та відповідних потреб. Так газобетонні U-блоки спрощують виконання частини процесів та позбавляють необхідності виготовляти опалубку для залиття бетонних перемичок власними зусиллями.

Купити U-блоки для використання з доставленням їх зі Львова у вигляді порожнистих газобетонних контейнерів під монолітні суміші для перемичок чи балок. Вони ефективно застосовуються для утворення міцних й надійних дверних та віконних отворів в будь-якій частині конструкції. Власне сам процес укладання U-блоків також оптимізується, створюючи обв'язування між поверхами у вигляді бетонного поясу для армування. Ще блоки кладуть як засіб зміцнення каркасу будівлі, що зводиться з застосуванням газобетонних та інших видів блоків чи альтернативного матеріалу.

Доцільно замовити блоки з Івано-Франківська з доставленням та розвантаженням від компанії Аероблок, задіюючи крани з маніпуляторами, що перенесуть вантаж на потрібні, навіть на верхні поверхи для укладальних робіт під мауерлатом. Бетонний пояс з використанням U-блоків допоможе раціонально розподілити навантаження даху, що буде споруджений, на опорні стіни з блоків стінових газобетонних. Надзвичайно зручно в будівельних роботах, де укладка виконується із газобетонних стінових блоків, скористатись U-газобетонними блоками. Показники ширини та висоти обираються відповідно до габаритів стінових блоків, що суттєво допомагає будівництву, позбавляючи потреби додаткового вирівнювання. Звичайно, можна і самостійно створити опалубку для залиття бетонної суміші, або з блоків випиляти подібну лоткам форму. Хоча, якщо зробити розрахунок, то виготовлена продукція в умовах заводського виробництва має переваги чітких та однакових форм, ціни, якості та затрачених зусиль. Тому, навіть із міркувань економії – купити в Чернівцях U-блоки за ціною виробника буде набагато вигідніше.
Довжина ж U-блоків щільністю D 500 є стандартною – 500 мм, спеціалісти наголошують, що вона є оптимальною та забезпечує значне спрощення в роботах по монтуванню перемичок. І це при збереженні стандартних переваг для газобетонних блоків: пожежестійкість негорючого матеріалу – пористого газобетону, морозостійкість та теплоізоляція (параметри складають менш як 0,12 Вт/(м•°C). Саме завдяки відсутності необхідності у додатковому утепленню перемичок більшість сучасних будівельних майданчиків і обирають U-блоки. Вони створюють суцільний тепловий захист цілісністю конструкції та однорідністю властивостей матеріалу. Комірчаста структура U-блоку гарантує дотримання характеристик, за які так цінуються газобетонні вироби UDK.

Купити U-блоки за доступними цінами з доставленням з Тернополя для забезпечення довговічного функціонування всіх елементів конструкції. Блоки характеризуються гарантованим показником міцності у 2,5 МПа. Екологічність газобетонних блоків сертифікованих за європейськими стандартами дозволяє дотримуватись всіх сучасних параметрів будівництва.

Компанія Аероблок доставить із Західного регіону штучне замовлення U-блоків, що завжди є в наявності на складах підприємства, або піддонами для великих обсягів будівельних робіт із розрахунку від 30 до 60 блоків на піддон, залежно від габаритних розмірів оформленої продукції.

phone image
Зворотній зв'язок