Газобетонна продукція ЮДК від постачальника.

Газобетонні блоки – найрозповсюдженіший будівельний матеріал з унікальними характеристиками. Його популярність базується на високій функціональності та відмінних властивостях. Перелік газоблоків постійно розширюється, відповідно до вдосконалення їх технічних можливостей. Фахівці компанії UDK досліджують ринкові потреби й працюють над створенням блоків, які зберігаючи властивості газобетону спрощують процес будівництва.

Технологічне виконання газобетонних блоків всіх модифікацій виконується ідентично, витримуючи норми ДСТУ. Починається контроль за дотриманням вимог із перевірки сировини на чистоту та екологічність. Ці та всі інші параметри максимально чітко відповідають заявленим, різницю між блоками складають товщина та щільність. Компанія Аероблок реалізує високоякісні газобетонні блоки за ціною виробника: стінові (D 300-500), для перегородок та перекриття, теплоізоляційні плити D 150, блоки U-подібні та армовані.

Здебільшого з газобетону для будівництва конструкцій пропонують D 300 купити зі Львова за помірними цінами виробника юдк. Габаритні розміри блоків стандартні у висоті й довжині, а ширина пропонується від 300 до 500 мм відповідно до потреб замовника. Збережена стандартна для блоків юдк система захвату та гребені з пазами, які суттєво полегшують доставлення на місце та регулюють рівність кладки, забезпечуючи цілісність теплоізоляції. Блоки ЮДК щільності D 300 можна доставити зі Львова з супутніми товарами та додатковою теплоізоляцією. Хоча спеціалісти наголошують https://aeroblock.com.ua/, що додатково утеплювати конструкції з блоків цієї щільності немає потреби. Завдяки високій ніздрюватості цих блоків всі властивості максимально посилені: теплоізоляція, морозостійкість, звукоізоляція, пожежестійкість тощо.

Відділення компанії Аероблок забезпечує можливості: купити блоки D 400 з Чернівців, якісне пакування, доставлення газобетону всіх розмірів. Висока продуктивність заводу-виробника забезпечує своєчасне виготовлення всього спектру розмірної сітки газоблоків D 400 від 75*200*610 мм до 300*250*610 мм. Блоки названих параметрів та щільності ідентичні за своїми характеристиками з цеглою, тому властивості газобетонної кладки блоками D 400 ідентичні цегляній. Стіни, викладені з газоблоків D 400, цілком ефективно експлуатуються в якості опорних навіть без додаткового утеплення у висотних будинках до 4 поверху або в тимчасових помешканнях, для промислових та технічних конструкцій обмеження ще більш лояльні.

Газобетонні блоки D 500 купити в Івано-Франківську раціонально з замовленням доставляння по області чи Україні разом із супутніми сухими сумішами або інструментом для укладання. Міцність у 2,5 МПа та достатня шумоізоляційна спроможність забезпечують ефективне використання цих блоків як перегородок в середині жилих конструкцій, технічних та підвальних приміщеннях, корпусів сезонних будівель, що не потребують утеплення. Але для оптимізації теплоізоляційних характеристик, фахівці ЮДК рекомендують застосувати теплоізоляційні плити з доставленням по Західному регіону. Такий підхід при потребі допоможе більш тривалий час утримувати тепло в приміщенні. Роботи з монтажу блоків D 500 абсолютно не відрізняються від інших, цей процес так само досить простий і зручний. А використання спеціальних кріплень по газобетону дозволить навантажувати стіни із середини конструкції по максимуму без зайвих пересторог.

Одною зі складових всіх будівельних проєктів можна назвати U-блоки. Якісні U-блоки ЮДК можна замовити й купити зі Львова в необхідній кількості, вони завжди наявні на складах Аероблок. Скориставшись блоками цієї конфігурації ви збережете зусилля та більш зручно використаєте час і матеріали на об’єкті. А заводська форма блоків, що виготовлені на спеціальному обладнанні та з абсолютно рівними, однаковими поверхнями, дозволить скоротити роботи з облицювання. Подібними перевагами можна скористатися придбавши будь-що з переліку армованих виробів: перемички з Чернівців, газобетонні плити перекриття з Івано-Франківська чи плити покриття у Львові. Армована продукція Аерок посилена, захищеною антикорозійними сумішами, арматурою, що аж ніяк не знижує теплоізоляційні характеристики. Саме цей факт і допоможе в створенні суцільної енергоефективної конструкції. Також наші замовники завжди позбавлені турбот про можливу деформацію конструкції. Співпраця з Аероблок дозволить збережені час та фінанси використати на більш приємні моменти.

phone image
Зворотній зв'язок